Bucura-te de un joc simplu!

pe orice vreme

M

ini Golf este un joc simplu și nu un sport profesionist. Acest joc distractiv, nu necesită nici o pregătire specială şi poate fi jucat la orice vârstă. Scopul jocului este de a lovi mingea de la punctul de plecare, plasând-o în gaură fiecărei piste de mini golf, din cât mai puține lovituri.

GARANTAT, fără cunoștințe speciale, sau tehnici verificate, în aproximativ o oră, cât durează o rundă completă de mini golf, te vei distra de minune. Trebuie doar să te bucuri de jocul în sine și chiar de la prima pistă vei experimenta o senzaţie interesantă.

Desigur, în competiţiile cu prietenii sau familia vei fi motivat să devii mai eficient. Dar nu fi timid sau reticient, acest joc te ajută să devii mai concentrat şi îți îmbunătățește rezistenţa la stresul cotidian.

Regulile sunt simple şi le veţi găsi pe clipboard-ul primit la recepție. Citeşte mai multe despre REGULILE DE JOC.

Fluorescența mingilor, a croselor și a traseului de mini golf te va îndeamna să înregistrezi cel mai ridicat scor la jocul de mini golf.

Până la șase jucători pot juca în acelaşi timp, pe aceeaşi pistă.

Un tur complet ține între 30 de minute pentru 1 jucător şi 90 de minute pentru 6 jucători.

Prețurile sunt:

Adult 25 RON

Grupuri de la 10 persoane 20 RON

Copii 18 RON

Elevii ( între orele 14 și 18, > 10p) 15 RON

Pentru oferta specială ale locului nostru de petreceri pentru copii și adulți sau pentru bilete de sezon vă rugăm să ne contactați