Regulile de joc

JOCUL DE MINI GOLF

  • O rundă completă include un traseu de 18 piste, care trebuie să fie jucate în ordine.Numărul fiecărei piste este scris pe covorul pistei, lângă punctul verde de pornire.
  • Regulile jocului sunt foarte simple şi sunt explicate în momentul în care primiți de la recepție  un clipboard pentru a ține evidența scorului. Scopul jocului este de a plasa mingea în gaură roz,  din cât mai puține lovituri, pornind de la începutul fiecărei piste, din locul marcat cu un cerc galbenă. Veţi ține scorul în clipboard primit de la recepție, unde fiecare jucător are o coloană specială pentru nume şi 18 coloane pentru fiecare gaură a jocului de mini golf.
  • La final, după calcularea punctajului, jucătorul cu scorul cel mai mic este câştigător.

REGULILE JOCULUI DE MINI GOLF

Reguli:

  1. În cazul în care există un obstacol între punctul de plecare şi gaură iar mingea nu a reușit să treacă prin acesta, mingea trebuie să revină la punctul de plecare, pentru o nouă încercare de lovitură. După 3 încercari ratate, mingea se plasează după obstacol şi se adaugă un punct de penalizare.
  2. În cazul în care nu există nici un obstacol, ci o cale lungă, jocul continuă din punctul în care s-a oprit mingea.
  3. Fiecare jucător joacă până plasează mingea în gaură sau până ce și-a utilizat toate cele 7  încercări, scorul maxim posibil pentru fiecare pistă în parte. Apoi îi vine rândul jucătorului următor.
  4. Dacă mingea s-a oprit la peretele pistei, puteți să o deplasați cu 10 cm, înainte de continuarea loviturii DVS.
  5. Dacă, după ce a trecut de obstacol, mingea părăseşte pista de mini golf, aveţi posibilitatea să plasați mingea cu 10 cm  în interiorul pistei, de la locul în care s-a oprit.
  6. După terminarea completă a traseului de 18 piste de golf mini, vă rugăm să nu uitaţi să înapoiați  la recepţie crosele, mingile, clipboard de notare şi pixul fluo.”