Imparte un spatiu unic si fabulos

distreaza-te aici

N

ici o imagine sau nici un video nu va restitui senzaţia unui mediu în lumină neagră.

Am acceptat provocarea de a folosi tehnica luminii negre/ultaviolete, nu doar pentru efectul vizual, uzat de către industria de cluburilor, ci de a oferi clienților noștri experiențe sinestetice noi.

Pentru a merge dincolo de senzatii obişnuite, tehnologia luminii ultraviolete transpune jocul de mini golf într-o dimensiune nouă.

Suntem gata să te uimim cu peisajul nostru futurist și unic: plafon fluorescent în valuri, pereți planetari şi tur intergalactic de mini-golf.

Vei fi plăcut surprins de mixul nostru special de muzică, care funcționează ca o mașină a timpului: fie să vă trimită la amintiri și experiențele frumoase din trecut legate de un anumit gen muzical sau să creeze noi experiențe sinestetice uimitoare, menite să evidenţieze unicitatea localului.

În bine-meritatele pauze de la jocul de golf mini,te invităm sa deguști cocktail-uri noastre speciale pe care nu le poți găsi în altă parte, să te bucuri de o discuție cu prietenii în Lounge Café nostru, să împărtășești experienţa unică a luminii neagre cu prietenii prin intermediul Wi-Fi-ului GRATUIT, sau să îți provoci amicului la un joc GRATUIT de darts.

GOLF PLANET, poate găzdui cu uşurinţă peste de 100 de persoane. GOLF PLANET are o suprafata de 535mp, compusă din cafeneaua lounge, care este înconjurată de terenul încăpător de mini golf.

Capacitatea cafenelei noastre lounge este:

70 de locuri la mese, în cafenea,

90 de locuri pe scaune și canapele pentru conferinţă,

mai mult de 110 de locuri în picioare.

Datorită sistemului de sunet profesionist din locație, vă putem oferi  pachete speciale de Karaoke sau DJ pentru petreceri corporate sau ieșiri cu colegii de muncă sau amici.

Deasemenea, vă putem pune la dispoziție un video proiector sau un ecran special pentru prezentări de afaceri sau lansări de produse, teambuilding-uri sau alte evenimente corporate.