Despre noi

Evadează din aglomerația urbană în cel mai exclusivist și central loc din București unde te poti reinventa, jucând mini golf într-un subsol futurist a celui mai nou Hotel din Centrul Vechi.

Clienții noștri ne caracterizează ca fiind funky și fresh, ceva ce Bucureştiul nu a mai văzut demult, un local perfect pentru distracție și relaxare activă, în timp ce afară vremea începe ușor, ușor să se strice.

Vino sa simți briza aerului intergalactic de pe planeta de mini golf, care te pregătește pentru experiențe unice, de tipul percepției 3D,  care te întâmpină încă de la trecerea pragului.

Pentru a trece dincolo de senzatiile obişnuite transmise de către ochiul uman către creier la lumina naturală, am acceptat provocarea de a oferi vizitatorilor o nouă experienţă senzorială, un fel de “imponderabilitate mentală”, în care aceștia vor simți că navigează, în timp ce vor coborâ scările.

Este nevoie de aproximativ 2 minute pentru ca ochii să se adapteze la peisajul uimitor și unic, o dată fiind pe traseul de mini golf cu siguranţă veți fi de acord că este mai mult decât ați preconizat. Citiţi mai multe în Împarte un spaţiu unic.

Te surprindem cu un traseu complet de mini golf cu 18 piste de diferite dificultăți si cu obstacole cât mai creative, în bucle şi cercuri buclucașe. Citiţi mai multe în Bucurăte de un simplu joc

Prețurile noastre sunt mai mult decât rezonabile pentru centrul istoric al Bucureștiului. Vă rugăm să nu ezitaţi să verificaţi meniul nostru. Citiţi mai mult în Meniu.

Dacă ești în căutarea unui loc sigur pentru copii tăi, unde aceștia să poată juca singuri sau să fie supravegheați de animatorilor – puteți fi sigur că la GOLF PLANET aceștia vor fi pe mâini sigure.(cererea trebuie făcută cu 2 zile înainte) în secțiunea rezervare.

Pentru cei care se plâng de lipsa activităţilor interactive, în fiecare zi, de luni până duminică, de la ora 2:00 până la miezul nopții, aceștia se pot distra de minune cu amicii, colegii de munca sau familia, în inima Bucureştiului.

Suntem uşor de a găsit în zona pietonală a oraşului vechi, str. Halelor nr 7, imediat după ce treci de Piaţa Unirii și  Hanuc lui Manuc și Piaţa Unirii. Găsiţi-ne pe  harta